رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز
رئیس جمهور در دیدار حضوری اعضای ستاد ملی مقابله کرونا با رهبر انقلاب:

روحانی: برای مقابله با کرونا راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد

روحانی: برای مقابله با کرونا راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا روز شنبه در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، ؛حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی کرونا در حضور رهبر انقلاب و پیش از سخنان ایشان، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مقابله با کرونا در هشت ماه گذشته، گفت: برای مقابله با این ویروس فعلاً راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد.

 

رییس‌جمهوری افزود: همانند دوران جنگ که اجازه خرید تجهیزات جنگی به ما نمی‌دادند، در ابتدای شیوع کرونا نیز تقریباً هیچ‌کس تجهیزات مورد نیاز مثل کیت تشخیص، دستگاه تنفس، امکانات و تجهیزات آی‌سی‌یو و حتی ماسک را به ما نداد، ولی با اتکا به شرکت‌های دانش بنیان، این تجهیزات را به سرعت تولید کردیم و اکنون هیچ مشکلی نداریم.

 

روحانی اظهارداشت: در ماجرای کرونا برای ما روشن شد که تکیه بر توان و امکانات داخلی و نگاه نکردن به دست دیگران تا چه حد برای ما مهم است و ما فهمیدیم که در روز‌های مبادا باید روی پای خودمان بایستیم چرا که دیگران ما را حتی در مسائل مربوط به حقوق بشر، بهداشت و درمان و نجات جان انسان‌ها یاری نمی‌کنند، اگرچه شعارش را می‌دهند.

 

رییس جمهوری با اشاره به تفاوت ماهیت ویروس کرونای فعلی با ویروس زمان اسفند ماه که کشور را درگیر کرد، افزود: هم وزارت بهداشت و هم متخصصان می‌گویند ویروس ماه‌های اخیر ویروس جهش‌یافته اروپایی است که سرعت و قدرت انتقال آن، ۹ برابر شده است.

 

روحانی با گلایه از جدی نگرفتن توصیه‌های قانونی از طرف برخی از مردم، گفت: محدودیت‌های شدید در مناطق پرخطر، مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از نقض قرنطینه مبتلایان و جریمه‌های قانونی برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

 

رییس جمهوری افزود: برای کمک به تهیه و توزیع مایحتاج افراد در قرنطینه به کمک مساجد و بسیج مردمی نیازمند هستیم.

 

روحانی همچنین در خصوص تأمین مالی تحقیقات دارو و واکسن، کمک‌های دولت به خانواده‌های نیازمند در دوران کرونا و پرداخت بخش‌هایی از کارانه کادر درمان گزارش داد.

 

هیچ بیمار غیر کرونایی نیازمند تخت‌آی سی یو را معطل نگذاشتیم

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در ادامه با تشکر از حمایت‌های بی‌بدیل و دلگرم‌کننده رهبر انقلاب اسلامی و زحمات کلیه مسئولان و جهاد کادر درمان برای مقابله با کرونا گفت: نیمی از تخت‌های آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم، اما هیچ بیمار غیرکروناییِ نیازمندِ تخت آی‌سی‌یو را نیز معطل نگذاشتیم.

 

وزیر بهداشت افزود: در هیچ جای دنیا نمی‌توان بیماری همه‌گیر را با خواهش و توصیه کنترل کرد و باید با اِعمال ضوابط و تشدید محدودیت‌های قانونی، این بیماری را مهار کنیم.

جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا روز شنبه (سوم آبان ۹۹) در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار